SCHOONMAAK BEDRIJF 
GROEN EN ZUIVER

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE
SCHOONMAAK PARTNER VOOR VVE EN KANTOOR

Wie zijn wij

Groen en Zuiver

Een schoonmaakbedrijf in Arnhem die gespecialiseerd is in schoonmaak voor kleine en middelgrote Verenigingen van eigenaren en kantoor. Groen en zuiver levert een breed pakket aan schoonmaak werkzaamheden en de kwaliteit wordt gewaarborgd door vele aspecten, met o.a het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen(ecologisch), een helder schoonmaakprogramma,  goed en betrouwbaar schoonmaakpersoneel. Groen en Zuiver voert iedere taak met de grootste zorg en aandacht uit. Eenmalig of vast iedere week of maand, geheel naar uw behoefte,wij staan voor u klaar. Tenslotte is schoonmaken maatwerk en elk object is anders.

Het Team

J. van Leuven

Eigenaar en meewerkend voorman

Als eigenaar van Groen en Zuiver geef je advies aan klanten en help je ze met het samenstellen van het schoonmaakprogramma met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Mijn motto is dan ook: wij zijn pas tevreden als U ook tevreden bent. 

P. Koerntjes

Medewerker

Als medewerker zorg je dat het object naar tevredenheid wordt schoongemaakt. Tijdens het schoonmaken ga je vertrouwlijk om met informatie van de klant. Je bent tenslotte het visite kaartje van Groen en Zuiver 

Nieuws
gierig?

JA, ik wil graag meer weten

 Groen en Zuiver * Schoutenstraat 82 *  6826MC Arnhem  • Tel: +31681900658  *  KVK:57058016 *  Disclaimer 
© Uyteraerd Media 2017